Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle

Illallinen yhdelle... kahdelle... kolmelle vierailee Ravintola Raatihuoneella joulukuussa 2018 yhden esityksen verran! 

Kolme ruokaa, kolme esitystä

Illallinen yhdelle… kahdelle… kolmelle koostuu kolmesta pienoisnäytelmästä, joissa yhdistetään sirkusta, tanssia ja teatteria. Esityksen tuotannosta vastaa Tanssiteatteri Minimi ja Riihimäen Teatteri. Jokainen pienoisnäytelmä on kestoltaan n. 20 minuuttia. Illan aikana yleisölle tarjoillaan kolmen ruokalajin illallinen. Menun annokset liittyvät esityksen teemoihin. Koko illan kesto n. 2,5 h. 

Illallinen yhdelle

Miten hovimestari James selviytyy Neiti Sophien syntymäpäivätarjoilusta, kun kaikki kutsuvieraat ovat jo edesmenneitä? Antti Lahti nostaa Jamesin roolissa onnittelumaljat haamujen puolesta, ja taipuu monelle mutkalle tässä pienessä klassikkokomediassa, joka perustuu englantilaisen kirjailijan Lauri Wylien käsikirjoitukseen. Samaan tekstiin pohjautuu myös saksalainen lyhytelokuva Der 90. Geburtstag oder Dinner for One, joka on tullut monille tutuksi television uudenvuodenaaton klassikkona.

Fyysisen komedian, nykysirkuksen ja teatterin keinoin toteutetun esityksen ohjaa sirkustaiteilija Sanna Silvennoinen.

Kattaus kahdelle

Kattaus kahdelle on teatraalinen swing-raportti eräistä elinikäisiin porttikieltoihin johtaneista tapahtumista ansioituneessa ravitsemusliikkessä. Omat versionsa aterian vaiheista pääsevät kertomaan kaksi herkkusuuta, joiden screwball-henkisessä kohtaamisessa ei säästellä sanoja eikä peliliikkeitä. Nämä kaksi kilpailuasetelmiinsa poteroitunutta kulinaristia todistavat meille jälleen kerran, että makuasioista todellakin kannattaa kiistellä…

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa komedienne-käsikirjoittaja Johanna Keinänen.

Kokkaus kolmelle

Kokkaus kolmelle on Lahja-rouvan viimeinen ateria aikuisille lapsilleen.  Suupalojen lomassa Lahja puhuu suunsa puhtaaksi ja paljastaa gastronomiset salaisuutensa. Lapsiaan kun Lahja ei ole ruokkinut niinkään rakkaudella vaan kasvattanut sangen merkillisillä resepteillä.

Ohjaus ja käsikirjoitus: Taru Kivinen.

Illallisissa esiintyvät Antti Lahti ja Liisa Ruuskanen.ESITYS RAVINTOLA RAATIHUONEESSA: 5.12.2018 klo 18

LIPUT: 65€/hlö (sis. esitys + menu)

LIPUNMYYNTI: ravintola@raatihuone.fi , puh. 050-408 6009

PAIKKA: Ravintola Raatihuone, kauppakatu 22 

MENU: julkaistaan syksyllä 2018. Menu on laktoositon ja gluteeniton. 

LUOMUVIINIPAKETTI:  25€/hlö 

VIP-LIPPU: 45€/hlö, 2 kpl/esitys. Vip-lipun haltijoilla on erityinen rooli Kokkaus Kolmelle -pienoisnäytelmässä. Lisätietoa Liisa Ruuskaselta: p. 050 528 0461


Koko esitys/pienoisnäytelmät on tilattavissa yksityisnäytökseksi. Tarjouspyynnöt/tiedustelut  osoitteeseen minimi(at)minimi.fi | 044 066 7338. 

Elämyksiä ruuasta, makuja teatterista !

Esitysajat

5.12. klo 18:00 Ravintola Raatihuone, Iisalmi